top-studio

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Top Studio - Profesionální masážní studio                  mobil: 606 021 622, 777 169 530              mail: topstudio@centrum.cz

Mgr. Jarmila Votrubová

Jarmi cut

Jmenuji se Jarmila Votrubová a po několika zaměstnáních jsem našla smysl svého profesního povolání v pomoci lidem od jejich fyzických a psychických bolestí.

Od r.1994 jsem začala pracovat jako masérka a postupně jsem si znalosti rozšiřovala o další metody např. čínskou tlakovou masáž, moxování, baňkování, reflexní terapii, rolfing, kranio-sakrální terapii, masáž lávovými kameny atd. V mé profesi mohu uplatňovat poznatky z devítiletého studia psychologie a také z tříletého studia čínské medicíny.

Jako mistr Reiki mám možnost vnímat některé impulzy, které se týkají našich jemnohmotných těl, a tím používat bezbolestné ošetření klientů a nastartovat jejich šťastnější a plnohodnotný život.

 

Jana Votrubová

Jana cutJmenuji se Jana Votrubová. Jako masérka pracuji od r.2002. Přes klasické masáže jsem se dostala k dalším zajímavým technikám např. baňkování, medová masáž, rolfing, reflexní terapie, havajská masáž aj. Také se specializuji na lymfatické masáže, které jsem studovala v r. 2004 v Koutech nad Desnou.Tuto metodu ráda provozuji, neboť vidím její velice pozitivní účinky na posílení organizmu klientů.

Při své práci kombinuji různé metody podle potřeb klientů, včetně působení pomocí energie reiki.

 

aktuálně

Vložena nabídka kurzů na II. pololetí roku 2018 

 zobrazit nabídku kurzů

 

 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Vážení návštěvníci, milí klienti,

z rozhodnutí kontrolního orgánu Živnostenského úřadu již nesmíme nazývat některé naše služby tak, jak tomu bylo doposud (zhruba 20 let). 

A proto nově nenabízíme našim klientům Reflexní terapii, ale masáž tlakových bodů plosky nohy a místo Kraniosakrální terapie nabízíme Kraniosakrální masáž nebo biodynamiku. O případných dalších změnách budeme informovat.

Celý text zde.

Topstudio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Diskuze pořád nejede, ale napsat nám můžete na náš E-mail:

topstudio@centrum.cz

nebo na Facebook topstudio