top-studio

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Top Studio - Profesionální masážní studio                  mobil: 606 021 622, 777 169 530              mail: topstudio@centrum.cz

Masáž regenerační - hodinové ošetření

Email Tisk PDF

Masáž regenerační - hodinové ošetření

 

Jde o kombinaci regenerační masáže zad a šíje a ošetření Reiki nebo pomocí tlakové masáže plosky nohou reflexní terapie.

 

Regenerační masáž slouží k odstranění zablokování krční páteře a tím i k odstranění bolestí hlavy a migrén. Dochází při ní k uvolnění zatuhlé šíje, krční páteře, bolestí podlopatkové oblasti i oblasti křížové. Je při ní využíváno všech našich znalostí z ostatních druhů masáží a ošetření. Při všech ošetřeních u nás používáme relaxační hudbu, která přispívá k dobré náladě a k uvolnění stresů, psychického i fyzického napětí.

Reiki ošetření aktivizuje čakry, dochází k očistě těla, posílení imunity a k harmonizaci celého energetického systému.

Tlaková masáž plosky nohou (původní název - Reflexní terapieje technika, kdy pomocí působení na reflexní body jednotlivých tělesných orgánů na ploskách nohou dochází k ozdravění organismu.

 

Délka ošetření přibližně 60 minut

 

ošetření 05 ošetření 06 reflex 02 reiki 01 reiki 02

Aktualizováno Pondělí, 22 Leden 2018 19:54  

aktuálně

Vložena nabídka kurzů na II. pololetí roku 2018 

 zobrazit nabídku kurzů

 

 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Vážení návštěvníci, milí klienti,

z rozhodnutí kontrolního orgánu Živnostenského úřadu již nesmíme nazývat některé naše služby tak, jak tomu bylo doposud (zhruba 20 let). 

A proto nově nenabízíme našim klientům Reflexní terapii, ale masáž tlakových bodů plosky nohy a místo Kraniosakrální terapie nabízíme Kraniosakrální masáž nebo biodynamiku. O případných dalších změnách budeme informovat.

Celý text zde.

Topstudio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Diskuze pořád nejede, ale napsat nám můžete na náš E-mail:

topstudio@centrum.cz

nebo na Facebook topstudio