top-studio

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Top Studio - Profesionální masážní studio                  mobil: 606 021 622, 777 169 530              mail: topstudio@centrum.cz

Rolfing masáž

Email Tisk PDF

Rolfing masáž

 

Hloubková masáž, kdy se uvolněné bloky na fyzické úrovni, odtažením kožní řasy zpracují na úrovni psychické. Každé místo na těle má svoji psychiku a reaguje na vnější vjemy. Pokožka přilepená k podkoží zabraňuje proudění životní energie a vyvolává fyzické bolesti.

Jedná se o velice jemnou masážní techniku s hlubokým účinkem. Jemným hladivým dotykem za spolupůsobení aromatického oleje a vnímavého přístupu terapeuta je tato masáž velice příznivě vnímána a zanechává hluboký prožitek. Při této masáži dochází k uvolnění spazmů vnitřních orgánů a často také psychických příčin, které tyto vnitřní křeče způsobily.

 

 

Délka ošetření přibližně 60 minut

Aktualizováno Středa, 25 Září 2013 18:31  

aktuálně

Vložena nabídka kurzů na II. pololetí roku 2018 

 zobrazit nabídku kurzů

 

 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Vážení návštěvníci, milí klienti,

z rozhodnutí kontrolního orgánu Živnostenského úřadu již nesmíme nazývat některé naše služby tak, jak tomu bylo doposud (zhruba 20 let). 

A proto nově nenabízíme našim klientům Reflexní terapii, ale masáž tlakových bodů plosky nohy a místo Kraniosakrální terapie nabízíme Kraniosakrální masáž nebo biodynamiku. O případných dalších změnách budeme informovat.

Celý text zde.

Topstudio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Diskuze pořád nejede, ale napsat nám můžete na náš E-mail:

topstudio@centrum.cz

nebo na Facebook topstudio