top-studio

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Top Studio - Profesionální masážní studio                  mobil: 606 021 622, 777 169 530              mail: topstudio@centrum.cz

Masáž lávovými kameny

Email Tisk PDF

Masáž lávovými kameny

 

K této masáži se využívají speciální lávové kameny, které výborně akumulují teplo a zároveň se díky tomu uvolňují některé anionty kovů, přispívající k urychlení regenerace tkání. Masáž prováděná horkými kameny má totiž silný účinek a přitom je pro tělo méně náročná. Kombinuje několik faktorů, které se vzájemně podporují a umožňují lepší rehabilitaci unavených svalů a kloubů.

Při této masáži klademe důraz především na správnou techniku a způsob přikládání lávových kamenů. Bez zkušeností a znalostí správné techniky přikládání lávových kamenů je účinek mnohem nižší.

V našich provozovnách se pro svoji jedinečnou funkčnost používají pravé lávové kameny a speciální ohřívače.

 

 Délka ošetření přibližně 90 minut

kameny 01 kameny 03

Aktualizováno Úterý, 08 Říjen 2013 15:52  

aktuálně

Vložena nabídka kurzů na II. pololetí roku 2018 

 zobrazit nabídku kurzů

 

 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Vážení návštěvníci, milí klienti,

z rozhodnutí kontrolního orgánu Živnostenského úřadu již nesmíme nazývat některé naše služby tak, jak tomu bylo doposud (zhruba 20 let). 

A proto nově nenabízíme našim klientům Reflexní terapii, ale masáž tlakových bodů plosky nohy a místo Kraniosakrální terapie nabízíme Kraniosakrální masáž nebo biodynamiku. O případných dalších změnách budeme informovat.

Celý text zde.

Topstudio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Diskuze pořád nejede, ale napsat nám můžete na náš E-mail:

topstudio@centrum.cz

nebo na Facebook topstudio