top-studio

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Top Studio - Profesionální masážní studio                  mobil: 606 021 622, 777 169 530              mail: topstudio@centrum.cz

Reiki 1. stupně

Email Tisk PDF

Kurzy Reiki 1. stupně pořádáme pravidelně 2 - 6 x ročně tak, aby byly plně uspokojeny potřeby žadatelů o zasvěcení do práce s životodárnou energií.

 

Na kurzu  jsou účastníci po úvodním zasvěcení seznámeni s teoretickými základy práce s energií, pravidly Reiki a s fungováním těla na fyzické a energetické úrovni. Jsou rozebírány negativní názory a myšlenky, které nám mohou působit zdravotní komplikace. V průběhu kurzu si každý vyzkouší různé způsoby, jak pracovat s energií a jak pročišťovat energetické čakry nejen na sobě samém, ale i na druhých. Na závěr kurzu jsou podle potřeby účastníci od mistra Reikizharmonizovány.

Mnohdy se tím podaří částečně, nebo i úplně vyřešit jejich letitý psychický problém, který bývá doprovázený i zdravotními potížemi.

 

 

Tyto kurzy navštěvují lidé nejrůznějšího vyznání, vzdělání a věku. Pro ty, jenž chtějí svou práci s energií lidského těla zdokonalit a umět ji lépe využívat pro sebe i pro druhé, pořádáme nástavbové kurzy Reiki 2 a Reiki 3. stupně.

 

Proniknout do Reiki doporučujeme každému, kdo chce zlepšit své schopnosti pomáhat sobě i druhým. Umění Reiki nám pomáhá vnímat více jemnohmotné jevy a pracovat na zdokonalování  svého pohledu na svět kolem nás.

 

 

Aktualizováno Neděle, 06 Říjen 2013 20:12  

aktuálně

Vložena nabídka kurzů na II. pololetí roku 2018 

 zobrazit nabídku kurzů

 

 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Vážení návštěvníci, milí klienti,

z rozhodnutí kontrolního orgánu Živnostenského úřadu již nesmíme nazývat některé naše služby tak, jak tomu bylo doposud (zhruba 20 let). 

A proto nově nenabízíme našim klientům Reflexní terapii, ale masáž tlakových bodů plosky nohy a místo Kraniosakrální terapie nabízíme Kraniosakrální masáž nebo biodynamiku. O případných dalších změnách budeme informovat.

Celý text zde.

Topstudio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Diskuze pořád nejede, ale napsat nám můžete na náš E-mail:

topstudio@centrum.cz

nebo na Facebook topstudio